Tuesday, November 15, 2016

Potrebujete vlastniť spoločnosť do 24 hodín? Žiadny problém!




Nestrácajte čas zdĺhavým zakladaním spoločnosti a chyťte Vašu príležitosť na trhu s podnikaním včas! Využite možnosť zakúpiť si ready-made spoločnosť, ktorá vám umožní začatie Vášho podnikania do 24 hodín od podpisu zmluvy!
Čo je ready-made s.r.o.?
Ready-made s.r.o. je predzaložená firma, ktorá je už zapísaná v obchodnom registri, má svoj názov, sídlo, konateľa, ičo a tiež splatený základný kapitál. Doposiaľ však nevyvíjala žiadnu obchodnú činnosť a je teda založená len za účelom predaja niekomu inému. V prípade, že sa rozhodnete kúpiť si ready-made spoločnosť, vyhnete sa veľmi dlhému administratívnemu procesu.
Okamžité podnikanie bez straty času
Možnosť takmer okamžitého začatia podnikania je pre podnikateľov jedným z hlavných dôvodov, prečo si ready-made spoločnosti zaobstarávajú. Pri ready-made s.r.o. je navyše isté, že je všetko vykonané správne a bez zbytočných prieťahov. K prevodu vlastníctva totiž dochádza okamihom uzatvorenia zmluvy o prevode obchodného podielu a Vy nebudete musieť strácať čas čakaním na to, až sa zmeny premietnu v obchodnom registri. Zakladanie s.r.o. je náročné najmä kvôli veľkému množstvu administratívy. Ready-made s.r.o. je teda výhodná aj pre cudzincov, ktorí sa dostatočne dobre neorientujú v našom systéme registrácií, v rôznych oprávneniach a pod.
Využite naše služby!
spoločnosť môžete vlastniť do 24 hodín bez toho, aby ste sa museli zdržiavať jej zakladaním. My Vám navyše ponúkame pri prevedení ready made spoločnosti jej rozšírenie alebo zúženie o činnosti, ktoré Vám budú vyhovovať. Novinkou je u nás aj možnosť odkúpiť firmu, ktorá je platcom DPH. V prípade, že máte záujem o ready-made spoločnosť, nás kontaktujte!

No comments:

Post a Comment